top of page

Våra Tjänster

Bohagsflytt

Erfarenhet och Professionalism

Års erfarenhet inom branschen. Vårt team av erfarna flyttproffs garanterar en professionell hantering av din bohagsflytt.

Anpassade Lösningar

Skräddarsydda tjänster efter dina behov och önskemål. Vi tar hand om allt från packning till montering, med fokus på din unika flyttsituation.

Säkerhet och Trygghet

Utbildad personal som behandlar ditt bohag med omsorg. Fullständig försäkring för att säkerställa trygghet och säkerhet under hela flyttprocessen.

Effektivitet och Punktualitet

Snabb och effektiv service för en smidig övergång till ditt nya hem. Vi håller strikta tidsscheman för att säkerställa punktualitet och minimera avbrott.

Prisvärda Alternativ

Konkurrenskraftiga priser som ger valuta för pengarna. Transparent prissättning utan dolda kostnader för en bekymmersfri upplevelse.

Strategisk Planering och Koordination

 • Vi erbjuder skräddarsydd planering och koordination för att säkerställa en effektiv och välorganiserad företagsflytt. Vår expertis sträcker sig över logistik och strategisk planering för att möta de specifika behoven för företagsmiljöer.

Tekniköverföring och Installation

 • Vår tjänst inkluderar professionell överföring och installation av teknikutrustning. Från datorer till nätverksinfrastruktur ser vi till att all teknik installeras och fungerar optimalt på den nya arbetsplatsen. 

Specialiserad Packning för Kontorsmöbler

 • Vi erbjuder specialiserad packning och hantering av kontorsmöbler för att säkerställa att varje enhet når destinationen i perfekt skick. Anpassade förpackningsmetoder och material används för maximalt skydd.

Säker Förvaring av Affärsdokument

 • För företag med viktiga dokument och känslig information erbjuder vi säker förvaring under flytten. Dina affärsdokument behandlas med högsta sekretess och säkerhet.

Minimering av Avbrott

 • Vår målsättning är att minimera driftsavbrott genom effektiv tidsplanering. Vi strävar efter en snabb och smidig företagsflytt för att minimera påverkan på ditt företags verksamhet.

Företags Flytt

Flyttstädning

Grundlig och Anpassad Städning

 • Vår flyttstädning omfattar en grundlig och anpassad rengöring av varje hörn och yta. Vi fokuserar på detaljer för att lämna ditt gamla utrymme i toppskick och redo för nästa ägare.

Städning Efter Flytt av Möbler

 • Efter att möbler har flyttats ut tar vi hand om den kvarvarande ytan. Vi är specialiserade på att rengöra de områden som ofta förbises, och vår service inkluderar även rengöring av golv, väggar och andra ytor där möbler tidigare stod.

Fönsterputsning och Ytrengöring

 • Vi erbjuder professionell fönsterputsning för att ge ditt utrymme en fräsch och inbjudande känsla. Vår städning inkluderar även rengöring av ytor utomhus, som balkonger eller entréer, för att säkerställa att hela utrymmet är skinande rent.

Rengöring av Vitvaror och Kök

 • Vi tar hand om köket från topp till tå, inklusive noggrann rengöring av vitvaror som kylskåp, ugn och mikrovågsugn. Varje yta rengörs för att säkerställa en hygienisk och fräsch miljö.

Sista Touchen för Ett Strålande Avsked

 • Vår flyttstädning avslutas med de sista finesserna för att lämna ditt utrymme i ett strålande skick. Vi garanterar att din bostad går igenom besiktningen för städningen. Om den inte gör det, återkommer vi för att åtgärda det utan extra kostnad, vilket ger dig en bekymmersfri övergång till ditt nya hem.

Skräddarsydd Planering och Hantering

 • Vår flyttservice är anpassad för att säkerställa en smidig övergång till din nya destination, oavsett avståndet. Vi tar hand om allt från planering till hantering, så att du kan luta dig tillbaka och låta oss sköta arbetet.

Specialiserad Förpackning och Transport

 • Med expertis inom specialiserad förpackning och transport ser vi till att dina ägodelar når din nya plats säkert och i perfekt skick. Vi tar hänsyn till distans och unika krav för varje flytt.

Effektiv Logistik för Avlägsna Platser

 • Vår effektiva logistik är utformad för att möta de specifika utmaningarna med distansflytt. Vi håller koll på detaljerna och ser till att varje steg av flyttprocessen är optimerad för avståndet.

Professionell Demontering och Montering

 • Vi tar hand om demontering och montering av möbler med precision. Oavsett avståndet säkerställer vår professionella hantering att allt är redo att användas i ditt nya hem.

Trygghet och Försäkring

 • Din trygghet är vår prioritet. Vi erbjuder fullständig försäkring för att säkerställa att dina tillhörigheter skyddas under hela distansflytten. Du kan lita på oss för en säker och pålitlig överföring till din nya plats.

Distansflytt

Har du frågor angående din flytt eller städning?

Tveka inte att höra av dig till oss. Oavsett om du behöver anpassade tips eller en individuell offert för just din flytt eller städning, finns vi här för att hjälpa dig.

bottom of page