top of page
Flyttfirma Helsingborg

Flyttfirma Helsingborg

Välkommen att kontakta oss för att boka en snabb och säker flytt i Helsingborg. Vår flyttfirma har många års erfarenhet och vi erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, distansflytt, flyttstäd och kan även hjälpa till med kartonger och nedpackning.

 

Utöver effektiv och serviceinriktad personal har vi koll på de snabbaste vägarna att transportera dina ägodelar så att du sparar tid och pengar på att anlita flytthjälp.

 

Vi är även vana vid specialbeställningar när det kommer till ömtåliga föremål, sekretessbelagt material och tekniköverföring. Välkommen till oss för en smidig flytt.

Anlita oss för att garantera en trygg flytt

När du anlitar vår flyttfirma i Helsingborg kan du vara säker på att din flytt kommer att ske smidigt och effektivt. Vår personal har många års erfarenhet och anpassar sig efter dina specifika behov.

 

Vi är vana att arbeta i högt tempo samtidigt som vi ser till att dina ömtåliga föremål och andra ägodelar kommer fram i fint skick och vi tar alltid stor hänsyn till dina önskemål och behov. Vi har erfarenhet av att bära tungt i trappor och städa rent ytor som lätt kan glömmas bort.

 

För oss är det viktigt att du som kund blir nöjd med vårt arbete och därför jobbar vi lyhört och effektivt för att uppfylla dina önskemål.
 

Flyttfirma Helsingborg

Boka flytthjälp i Helsingborg

Kontakta oss för att boka en tid för flytt. Du kan även boka flyttstäd på samma gång!

Vi erbjuder även flyttstädning

När vår flyttpersonal har lastat in alla dina möbler och kartonger i flyttbilen, påbörjar vår städpersonal en djuprengöring av din lägenhet eller ditt hus. Vi fixar så att allt inomhus i bostaden är rent och hygieniskt och sköter om utsidan av huset eller byggnaden och snyggar till.

 

Låt oss sköta din flyttstädning så att du kan koppla av. Att flytta kan vara stressigt, men vår noggranna och effektiva personal tar hand om storstädningen av ditt hem eller din lokal, vilket gör din flytt bekymmersfri.

 

Vi gör rent varje hörn och yta och hjälper dig med avfrostning av frys och fönsterputsning.

 

Vi ser till att din bostad kommer att klara städbesiktningen.
 

Trygg hantering och säker transport

Något som är extremt viktigt för oss är att allt vi packar ihop, bär, transporterar och monterar håller sig i samma skick som det var innan flytten. Du som kund ska kunna känna dig trygg när vi sköter din flytt genom att veta att vi hanterar dina föremål varsamt.

 

Dina ägodelar kommer fram i samma skick som de var innan flytten.
 

Utöver att vi hanterar dina ägodelar med stor vördnad ser vi också till att arbeta effektivt för en snabb transport och flytt.
 

Prisvärd flyttfirma i Helsingborg

Kontakta oss idag för att skapa en offert utifrån dina behov. Vi har erbjudit flytthjälp i Helsingborg, Skåne och andra destinationer i Sverige under många år. Vi känner till vägarna för att transportera dina möbler och föremål så snabbt som möjligt, på säkrast möjliga sätt.

 

Vi garanterar en skicklig och smidig leverans av dina ägodelar. På så sätt sparar du både tid och pengar genom att undvika onödiga omvägar och veta att dina ägodelar kommer fram i samma skick som de var innan flytten.

 

Vi kan hjälpa dig med storstädning av ditt gamla hem för att garantera besiktningen för städningen.

Vi prioriterar att dina ägodelar transporteras tryggt och säkert under hela flyttprocessen. Genom att erbjuda individuellt anpassade offerter, säkerställer vi att du får den hjälp du behöver.

Vår utbildade personal är serviceinriktad och har hög kompetens och erfarenhet och vi strävar alltid efter att du som kund ska känna dig mer än nöjd med vår service.

Specialanpassad flytt

Med vår erfarenhet av att hantera alla typer av flytt, kan vi garantera en lösning som är perfekt anpassad efter dina behov och säkerställer att din flytt går smidigt.

Efter dina behov skapar vi en skräddarsydd offert som gör att du får ut det optimala av din flytt.

 

Vill du ha hjälp med packning och kartonger? Vi packar omsorgsfullt ner dina ägodelar med rätt förpackningsmaterial och placerar dem med varsamhet i kartongerna.

 

Vi vill att du som kund ska känna dig nöjd och lugn under och efter flytten och gör allt för att säkerställa det.
 

Din flyttfirma i Helsingborg
flyttfirma och flyttkartonger

Spara onödiga utgifter

Vi är godkända för skatteavdrag då flytt och städ ingår inom gruppen hushållsnära tjänster hos Skatteverket. Via RUT-avdraget är alltså din flytt avdragsgiltig på 50 procent av summan du betalar.

Moms är redan inräknat i kostnaderna vilket gör att du slipper extra avgifter.

 

Sedan garanterar vi att flyttstädningen vi genomför blir godkänd vid besiktningen, att dina ägodelar kommer fram i gott skick och att vi kör de snabbaste vägarna för att spara onödiga kostnader.
 

Kontorsflytt

Ska ditt företag flytta till ett nytt kontor? Vi kan hjälpa till med förflyttning av möbler, dokument och teknikdelar för en smidig flytt. Självklart hjälper vi till med installation av tekniska föremål och tekniköverföring.

 

För att din övergång till det nya kontoret ska bli så smidig som möjligt sköter vi montering och installation av tekniköverföring och nätverksinfrastruktur.

Vi garanterar givetvis tystnadsplikt och säkerhet under hela flyttprocessen. Och dina affärsdokument och ägodelar hanteras med varsamhet och sekretess.
 

Ska du flytta ifrån Helsingborg?

Du behöver inte använda oss endast för flytt inom Helsingborg utan självklart hjälper vi även till med distansflytt.

 

Vi erbjuder fortfarande fullständig service, inklusive montering, flyttstädning och tekniköverföring.
 

bottom of page