top of page
Flyttfirma Markaryd

Flyttfirma Markaryd

Vi på Optimal flytt & städ i Markaryd erbjuder dig allt från nedpackning av dina ägodelar när du ska flytta in till ett nytt hem till tekniköverföring ifall ditt företag ska byta kontor.

 

Vi kan transportera på distans och erbjuda flyttstäd. Vi tror på en kombination av trygg och säker flytt samtidigt som vi arbetar effektivt och alltid utifrån dina behov och önskningar.

 

Varmt välkommen att kontakta oss för att skapa en offert som garanterar att du blir nöjd med din flytt.

Ska du flytta till ett nytt hem?

Välkommen att låta oss hjälpa till med det du inte har tid eller ork med, av många års erfarenhet kan vi snabbt och säkert flytta dina ägodelar till ditt nya hem.
 

Om flytten orsakar stress för dig kan vi givetvis hjälpa dig med både kartonger och packning. Utöver att vi är experter på att paketera med omsorg så att dina ägodelar, såsom porslin eller glas, håller under flytten kan vi även hjälpa till med nedmontering av hyllor och möbler och precis tvärtom montera upp dem på din nya adress.

En flyttfirma i Markaryd som levererar

Hos oss får du hjälp med allt för din flytt. Vi på Optimal flytt & städ kan utifrån dina behov och förväntningar hjälpa dig med packning, montering av möbler, städning och transport.
 

Oavsett avståndet som står mellan ditt nuvarande hem och ditt nya boende kör vi hela vägen dit oavsett destination.

 

Om du anlitar vår service kan du känna dig trygg med att vi sköter allt och tar ifrån dig all stress kring paketering och flytt. Istället kan du vara lugn och veta att dina ägodelar snabbt och effektivt blir transporterade med omsorg.
 

Låt oss också ta hand om städningen

Varför inte överlåta städning efter din flytt till oss? Vårt team utför en ytterst noggrann städ och rengöring av alla ytor i bostaden som går igenom den mest nitiska besiktningen. Om det behövs snyggar vi även till det yttre i fastigheten och om du flyttar från ett hus eller radhus kan vi även städa trädgården.

 

Vi kan hjälpa till med rengöring av kakel, fönsterputsning och frostning av frys.
Överlåt städningen i ditt gamla hem åt oss för att spara din energi till att dekorera och organisera din nya bostad.

Boka flytthjälp i Markaryd

Hör av dig till oss för att boka en prisvärd flyttfirma. Hos oss kan du även få hjälp med flyttstädning!

flyttfirma och flyttkartonger

Anlita Optimal flytt & städ i Markaryd för att spara tid & pengar

Som kund erbjuder vi dig att ta del av RUT-avdraget då flytt och städ ingår i gruppen hushållsnära tjänster vilket ger dig 50% avdragsgiltig flytt. Vi informerar Skatteverket vilket gör att du endast behöver granska och godkänna din deklaration för att få tillbaka hälften av summan på städningen och flytten.

 

Förutom att du får avdrag på utgifterna kring flytten erbjuder vi dig både garanti ifall mot all förmodan något av dina föremål skulle gå sönder under flytten vilket gör att du kan känna dig trygg.

För övrigt känner vi till de mest effektiva transportsträckorna i Markaryd vilket kommer bidra till att din flytt kommer att gå snabbare än förväntat.
 

Gör din företagsflytt så lätt som möjligt

Ska ditt företag byta kontor i Markaryd eller ska företaget flytta till en annan stad? Inga problem, vi sköter fortfarande flytten av ditt företag och allt vad det innebär för att utförligt transportera dina möbler och teknikdelar och allt däremellan.

 

Utöver att vi kan hjälpa dig med packning, transport och bärhjälp hjälper vi dig självklart också med montering på ditt nya företags kontor och även uppsättning av teknik, såsom nätverksinfrastruktur och installation av teknik.

 

Vi värnar även om integriteten kring ditt företag och arbetar alltid med sekretess så att du kan känna dig trygg med flytten.
 

bottom of page