top of page
Flyttfirma Kristianstad

Flyttfirma Kristianstad

Är det dags för flytt? Då har du kommit rätt, vi erbjuder både vanlig flytt av dina ägodelar och specialanpassad flytt utifrån dina behov och önskemål.

 

Vi arbetar effektivt och säkert med garanti för att du ska känna dig lugn när vi ordnar din flytt. Vi erbjuder bohagsflytt, företagsflytt, flyttstäd, packning och distansflytt.

 

Att flytta kan innebära stress och genom att anlita oss kan du slappna av och lita på att vi stabilt och snabbt levererar dina föremål. Kontakta oss för en smidig flytt!

Anlita oss för smidig hantering av ditt bohag

Genom att anlita vår flyttfirma garanterar vi att du som kund kommer vara nöjd med flytten. Vår personal har många års erfarenhet och kan anpassa sig utifrån vad din flytt kräver.
Bor du högt upp i en lägenhet utan hiss? Inga problem. 

 

Har du många ömtåliga föremål som behöver ytterst noggrann och säker förflyttning? Vi fixar det.

Behövs en storstädning efter flytten? Vi ser till att även husets ytterdörr och trädgård eller lägenhetens trapphus och port är skinande ren.

 

Du uppger dina önskemål och behov, vi skapar en offert och om du godkänner den sköter vi flytten utifrån offerten för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt.
 

Specialanpassad flytt

Vi erbjuder nedpackning i kartong, sekretess, montering, förflyttning av ömtåliga föremål och skräddarsydd planering för att du ska känna dig nöjd och trygg under flyttprocessen.

 

Vi har erfarenhet av att flytta allt möjligt och kan därför lova dig en skräddarsydd flytt som passar dina behov och ser till att din flytt går galant. Vi packar varsamt ner dina ägodelar med rätt förpackningsmaterial och särskild placering i kartongerna. Därefter märker vi kartongerna för att veta att det ska omhändertas med största möjliga försiktighet.

Företagsflytt

Genom att kombinera en anpassad planering utifrån företagets behov och vår erfarenhet säkerställer vi att din företagsflytt går smidigt.

 

Vi både transporterar och installerar tekniska föremål och hjälper till med tekniköverföring. Vi ser till att all teknik, från datorer till nätverksinfrastruktur, installeras och fungerar optimalt på den nya arbetsplatsen. 

 

Vi garanterar trygg förvaring under flytten. Dina affärsdokument hanteras med maximal sekretess och säkerhet.
 

Boka flytthjälp i Kristianstad

Hör av dig till oss för att boka prisvärd flytthjälp. Hos oss kan du även få hjälp med flyttstädning!

flyttfirma och flyttkartonger

Den ideala flyttfirman i Kristianstad

Vi har kört många lastbilar genom Kristianstad och känner till staden och vägarna väl. Utöver en skicklig och smidig leverans av dina föremål kan vi även garantera att vi kör de snabbaste vägarna till ditt nya hem, vi undviker omvägar så att du sparar tid och pengar.

 

Vi värdesätter att dina ägodelar kommer fram i tryggt förvar under flyttprocessen och eftersom vi ger en individuell offert till varje kund hjälper vi dig i precis den mån du känner att du har behov av. Vår utbildade personal är serviceinriktad med hög kompetens och erfarenhet för att garantera att du blir nöjd med din flytt. Kontakta oss för mer information och boka tid redan idag.

Anlita vår flyttfirma för en trygg flytt

En av våra kärnvärderingar är att säkerställa att dina möbler och ägodelar packas och transporteras på ett säkert sätt för att garantera deras integritet och skick under hela flyttprocessen.

 

Vi strävar efter att leverera dina föremål i exakt samma skick som de var innan flytten, vilket ger dig trygghet och tillit till vår service.

 

Vår långa erfarenhet inom flyttbranschen garanterar dig säkerhet men även snabbhet och flexibilitet. Vi förstår vikten av effektivitet och kan hantera din flytt på ett smidigt sätt.
 

Utöver säkerhet och effektivitet är vårt arbete självklart sekretessbelagt vilket gör att du kan känna dig trygg som kund.
 

Vi erbjuder även flyttstädning

Låt oss sköta din flyttstädning så att du kan koppla av. Att flytta kan innebära mycket stress och genom att låta vår noggranna och effektiva personal storstäda ditt hem eller lokal blir det en bekymmerslös flytt för dig.

 

Så fort vår flyttpersonal lastat in alla dina möbler och kartonger i flyttbilen påbörjar vår städpersonal en djuprengöring av din bostad. Utöver att städa rent allt inomhus ser vi över utsidan på huset eller byggnaden och städar upp i fall det behövs. Vi erbjuder även att frosta av din frys och professionell fönsterputsning.

 

Vi garanterar att din bostad klarar besiktningen för städningen. Om den mot förmodan inte gör det städar vi givetvis om på nytt utan extra kostnad.
 

Distansflytt

Vi hjälper dig gärna med distansflytt och skapar en individuell offert för flytten för att göra den så trygg och smidig som möjligt. Självklart ingår försäkring för att garantera att dina ägodelar är väl bevarade under transporten till din nya adress. 
 

Trots distans hjälper vi dig såklart fortfarande med eventuell montering av möbler, tekniköverföring och flyttstädning.

 

Vi är vana med distansflyttar och ser till att ta de smidigaste vägarna för att flytta till ditt nya hem eller arbetsplats.

 

Det tillkommer inga extra avgifter vid distansflytt utan du betalar som vanligt.

Prisvärd flytt - inom och utanför Kristianstad

Inom gruppen för hushållsnära tjänster inkluderas flytt och städning hos Skatteverket. Om du uppfyller de angivna villkoren har du rätt till en skattereduktion på 50% av arbetskostnaden via RUT-avdraget.

 

Genom att använda våra tjänster får du inte bara en skattereduktion på hälften av arbetskostnaden, utan sparar även tid och pengar genom att låta oss paketera, städa och flytta åt dig. Ömtåliga föremål som porslin kan lätt gå sönder om de inte hanteras varsamt. Vår personal har erfarenhet av att snabbt och försiktigt transportera ägodelar som behöver extra omsorg för att dina ägodelar ska komma fram i samma skick som de var innan flytten.
Ingen extra kostnad tillkommer för leverans till destinationer inom Skåne, priset förblir detsamma oavsett vart du flyttar.
 

bottom of page