top of page
Flyttfirma Hässleholm

Flyttfirma Hässleholm

Välkommen till Optimal flytt & städ - ditt trygga val av flyttfirma i Hässleholm. Vi har många års erfarenhet inom flyttbranschen och kan hjälpa er med allt ifrån packning, bärhjälp, transport och flyttstäd.

 

Vi är experter på att anpassa våra tjänster för att möta era specifika behov och önskemål, oavsett om ni bor i ett höghus utan hiss eller behöver transportera ömtåliga föremål. Vi levererar era ägodelar snabbt och smidigt, samtidigt som vi erbjuder konkurrenskraftiga priser.

 

Kontakta oss redan idag för kostnadsfri offert!

Trygg och prisvärd flytt

Hos oss får du mer än bara en flyttjänst. Vi arbetar noggrant och effektivt för att säkerställa att du alltid är i trygga händer när du anlitar oss. Vi förstår vikten av en prisvärd flytt och därför erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som passar din budget.

 

För att göra flytten ännu smidigare kan du låna flyttkartonger från oss till en låg kostnad och boka prisvärd flyttstädning. Vi vet att varje krona räknas, och vi strävar efter att göra din flytt så ekonomisk och problemfri som möjligt.
 

Välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Dags för flytt? Anlita vår flyttfirma i Hässleholm

Vi på Optimal flytt & städ i Hässleholm har rätt kompetens, utbildningar och erfarenhet för att hjälpa dig eller ditt företag med flytt. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert så skräddarsyr vi en flyttplan åt dig utifrån dina förväntningar.
 

Vi arbetar alltid med hög effektivitet, noggrannhet och absolut sekretess för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga och bekväma när de anlitar vår service. Våra tjänster är utformade för att garantera att dina ägodelar anländer i samma perfekta skick som innan flytten.

 

Dessutom erbjuder vi konkurrenskraftiga priser som gör att du får maximalt värde för dina pengar.

Vi städar rent inför besiktning

För att er flytt ska gå så smidigt som möjligt rekommenderar vi att ni anlitar vår professionella flyttstädningstjänst. Vi ser till att er bostad är skinande ren inför besiktningen.
 

Med många års erfarenhet inom flyttstädning garanterar vi att er bostad uppfyller de högsta kraven, vilket säkerställer att den blir godkänd även vid den mest noggranna inspektionen. Genom att låta oss ta hand om städningen slipper ni både det krävande arbetet och den onödiga stressen som kan uppstå vid överlämningen av bostaden eller fastigheten i oron om att besiktningen inte ska bli godkänd; med vår tjänst blir den det.

Boka flytthjälp i Hässleholm

Hör av dig till oss för att boka flyttfirma. Du kan även boka flyttstäd på samma gång!

flyttfirma och flyttkartonger

Vi packar åt dig

Känner ni att tiden inte räcker till för att packa inför flytten? Låt oss hjälpa er! Vi har stor erfarenhet av att underlätta för stressade familjer genom att ta hand om packningen inför flyttdagen. Vi förstår att det kan vara utmanande att få allt på plats, och därför står vi redo att bistå er varje steg på vägen.
 

Av vår långa erfarenhet av att ha packat och burit diverse föremål ser vi till att era ägodelar kommer fram i perfekt skick.
 

Men trots vår erfarenhet arbetar vi självklart med garantier ifall en olycka skulle ske för er absoluta trygghet.

Alltid sekretessbelagd flytt - idealt för företag

Vi värdesätter sekretess högt och hanterar alltid flyttar för både privatpersoner och företag med största diskretion. När ni anlitar oss för er företagsflytt kan ni känna er trygga med att all känslig information och alla sekretessbelagda dokument behandlas med största omsorg. Vår professionella och pålitliga service gör oss till det säkra valet för er flyttfirma.
 

Utöver att vi värnar om er integritet hjälper vi er gärna med demontering och montering av möbler.
Vi hjälper er även med tekniköverföring under hela flyttprocessen. Vi ser till att den tekniska utrustningen packas ned ordentligt och vi assisterar hela vägen till att er nätverksinfrastruktur är fullt fungerande i de nya lokalerna.

Vi finns här för er vid tömning och städ av dödsbo

Vi förstår att förlusten av en närstående kan vara en svår och emotionell tid. Att ta hand om ett dödsbo kan kännas överväldigande, både när det gäller att tömma och städa. Vi finns här för att underlätta den processen för er.
 

Oavsett om ni behöver hjälp med att tömma bostaden och transportera saker till ert hem, en auktion eller en välgörenhetsorganisation kan vi bistå. Vi erbjuder också städtjänster i bostaden.
 

Om ni dessutom behöver hjälp med att packa eller gå igenom saker tillsammans med oss, så hjälper vi er gärna. Vår personal hanterar alla uppdrag med största omsorg och respekt för att säkerställa att tömningen av dödsboet sker på ett varsamt och respektfullt sätt.

bottom of page