top of page
flyttfirma Båstad

Flyttfirma Båstad

Vi är en flyttfirma i Båstad som värnar om att våra kunder ska vara nöjda genom hela flyttprocessen. Vår personal är serviceinriktad och gör alltid det lilla extra för att garantera att din flytt går smidigt.

 

Vi arbetar med allt ifrån bohagsflytt, företagsflytt, distansflytt och hjälper till med storstädning för den mest pedantiska besiktningen.

Kontakta oss med dina behov och önskemål så skapar vi en individuell offert utifrån dem – allt för att du ska få en bekymmersfri och effektiv flytthjälp.
 

Trygg och säker transportering av ömtåliga föremål

Har du ägodelar du är extra rädd om? Tillåt oss att använda oss av vår expertis för att packa ömtåliga saker. Vi har många års erfarenhet av att packa och förflytta föremål som kräver ytterst försiktighet. Vi vet att du värdesätter dina ägodelar och genom att anlita oss prioriterar vi att allt vi flyttar, packar och monterar kommer fram till den nya adressen i sitt ursprungliga skick.

 

Vi vet även hur vi ska lasta dina kartonger och möbler i lastbilen för att de ska transporteras med yttersta försiktighet.

Bohagsflytt

Utöver våra konkurrenskraftiga priser inom flyttstäd- och flyttbranschen lyssnar vi alltid på dina behov och skapar en flyttplan som passar just dig för en optimal flytt.

 

Vi är måna om att dina ägodelar kommer fram både inom tidsramen vi kommer överens om men även att de håller sitt yttersta skick. Vi garanterar att dina föremål kommer fram i fint skick och att du blir nöjd med flytten.

Dessutom är vår personal trevlig och serviceinriktad så dyker det upp något oväntat du behöver hjälp med under flytten hjälper vi dig gärna. Att flytta in i ett nytt hem är ditt första ögonblick av bostaden och vi vill göra det ett trevligt och stressfritt moment att minnas.

Företagsflytt

Oavsett om du driver ett mindre företag eller har flera tusen medarbetare, tar vi hand om hela flytten åt er. Vi tar hänsyn till dina önskningar och skapar en flyttplanering åt dig som du får godkänna. Vi ser till att montera ner möbler inför flytt och sedan monterar vi möblerna och eventuella hyllor på det nya kontoret.

 

Utöver montering och eventuell packning hjälper vi självklart till med tekniköverföring under hela flyttprocessen, från att vi packar ihop teknikdelarna till att vi hjälper er med nätverksinfrastruktur.

 

Att arbeta med tystnadsplikt är något vi alltid gör för att våra kunder ska känna tillit till vår service.
 

Boka flytthjälp i Båstad

Hör av dig till oss för att boka en prisvärd flyttfirma. Hos oss kan du även få hjälp med flyttstädning!

flyttfirma och flyttkartonger

Vår flyttfirma i Båstad hjälper dig med en smidig flytt

Vår flyttfirma i Båstad värnar om att ge dig en bekymmersfri flytt. Vi är etablerade i Skåne, Småland och Halland och växer kraftigt i och med vår serviceinriktade och professionella personal och våra värderingar när det kommer till att du ska uppleva en trygg flytt.

 

Vi har hjälpt kunder med flytt i höghus utan fungerande hissar samt transporterat värdefulla och ömtåliga föremål som kommit fram utan minsta skråma. Med vår breda erfarenhet inom alla typer av flyttjänster, ser vi till att du som kund får bästa möjliga valuta för pengarna när du anlitar oss för din flytt.

Behöver du hjälp med städningen vid flytt?

Vi på Optimal flytt & städ i Båstad erbjuder dig att städa efter flytten så att du kan använda din energi och tid åt att fixa i ditt nya hem eller kontor. Vi har erbjudanden om avfrostning av frys eller lätt trädgårdsarbete och städning av gården.

 

Kanske behöver din balkong städas rejält eller kanske dina fönster inte rengjorts på alltför länge, låt oss städa ditt hem för att lämna din bostad skinande ren och hygienisk inför besiktningen.

Vårt team har städat allt och använder effektiva produkter och städverktyg för att göra städningen så effektiv som möjligt.

bottom of page