top of page
flyttfirma Ängelholm

Flyttfirma Ängelholm

Varmt välkommen att höra av dig till oss för att få en individuell flyttplan där vi utgår ifrån den hjälp du är i behov av.

Vi kan hjälpa till med packning och kartonger, städa efter flytten, bärhjälp, transport, montering och teknikinstallationer för en fantastisk flytt.

 

Vi är medvetna om att en flytt kan innebära en stor påfrestning och våra professionella och serviceinriktade medarbetare hjälps åt för att skapa en optimal flytt för dig.

Flyttstädning och packning

Vi kan ta hand om både packning och flyttstäd för att du ska få en så lugn flytt som möjligt.

Att packa våra kunders saker i kartonger har vi gjort under många år och vi packar så optimalt som möjligt för att ingenting ska skadas under transportens gång. För oss är det oerhört viktigt att dina ägodelar levereras till ditt nya hem i samma skick som de var innan flytten.

 

Flyttstädningen är oerhört viktig då du delvis vill lämna din bostad ren och välstädad åt den kommande ägaren eller hyresgästen men även då det sker en kontroll av städningen efter du flyttat och för att garantera att du blir godkänd för besiktningen rekommenderar vi att låta oss sköta flyttstädningen.

Vi erbjuder företagsflytt oavsett distans

Vare sig ditt nya kontor ska vara på en ny adress i Ängelholm eller om ditt kontor ska flytta till en ny stad kör vi dina saker hela vägen fram.

 

När det kommer till företagsflyttar arbetar vi med full sekretess för din optimala säkerhet och kan hjälpa er med montering, tekniköverföring och nätverksinfrastruktur för att ert företag ska få en så smidig flytt som möjligt till det nya kontoret. Kontakta oss med era behov och önskemål så skapar vi en offert åt er.
 

Vårt motto är en säker och smidig flytt

Vår utbildade och erfarna personal arbetar både flexibelt och med största noggrannhet för att packningen, transporten och leveransen av dina flyttkartonger och möbler ska komma fram till din nya adress hela och välbevarade.

 

Vi vet att en flytt kan innebära stress men då vi garanterar att dina ägodelar håller sitt ursprungliga skick under flytten och att din förra bostad lämnas skinande ren kan du slappna av medan du anlitar vår serviceinriktade och kompetenta personal för att sköta din flytt.
 

Boka flytthjälp i Ängelholm

Hör av dig till oss för att boka en prisvärd flyttfirma. Hos oss kan du även få hjälp med flyttstädning!

flyttfirma och flyttkartonger

Flytta med vår flyttfirma i Ängelholm

Vår flyttfirma värderar att du som kund ska känna dig trygg när vi bär och transporterar dina möbler och flyttkartonger. Förutom trygghet tycker vi det är viktigt att vi arbetar snabbt för att flytten ska gå så smidigt som möjligt.

 

Vi erbjuder även att hjälpa till med packning, specialbeställningar, flyttstädning eller om du behöver hjälp med dödsbo. Vi är lyhörda, flexibla och har många års erfarenhet av att hjälpa våra kunder med att städa och flytta hem eller företag till nya bostäder och kontor.

 

Utöver att erbjuda packning, bär- och flytthjälp och flyttstäd fixar vi självklart med montering och eventuell nätverksinfrastruktur och teknikdelar.
 

Alltid bra priser hos oss

Om du vill undvika onödiga kostnader under din flytt bör du anlita oss att hantera din flytt.
Delvis ingår flytt och städ inom hushållsnära tjänster för Skatteverkets RUT-avdrag vilket gör att du har rätt till 50 % avdrag på din flytt.

 

Utöver RUT-avdraget är våra priser konkurrenskraftiga och vi är väl navigerade i Ängelholm och är bra på att välja de snabbaste vägarna under din leverans för att undvika onödiga kostnader.
 

Du kommer tjäna pengar på att välja våra tjänster.

bottom of page